Book The Tarantino Twist Show

Et fuldt ”The Tarantino Twist Show” involverer normalt ca. 10 af Danmarks dygtigste multikunstnere, med både musikere, skuespillere, dansere og burlesque performere repræsenteret. Tilsammen har vi mere end 100 års erfaring i den danske underholdningsbranche og garanterer dig derfor et professionelt arrangement der uden tvivl vil skille sig ud både på plakaten og i bybilledet.

Vi er med garanti ikke som de andre – og det er ikke bare noget, vi siger.

Skræddersyede shows

Showet kan skræddersys i både varighed og omfang til alt fra firmafester, festivaler, private arrangementer, store spillesteder til mindre, intime barer. Booker du os til et event som f.eks. en sommer- eller julefest vil vi tilpasse showet til netop dine behov og ønsker.

Vi kan også stå for en totaloplevelse til din næste store fest, hvor vores smukke og seje kvinder tager imod dine gæster i døren og skænker tequila direkte i munden, hvor gimpen og vores smukke mænd går rundt blandt bordene og aftenen sparkes i gang eller sluttes af med et håndplukket Tarantino Twist show, specifikt tilrettelagt efter, om I har siddende gæster til spisning eller folk stående til drinks og dansefest.

Vi har desuden et velsmurt team af lys, lyd- og videokunstnere, der kan stå for en nem og gnidningsfri afvikling, så du slipper for at stå med ansvaret for den tekniske del. De er desuden med til at sikre en endnu mere særlig og gennemført showoplevelse. Uanset hvad vil dine gæster med garanti blive underholdt hele aftenen på en måde som de aldrig er blevet det før, og gå hjem med blod på tanden til at komme igen og igen og igen…

Download pdf brochure

Musikken:

Trommer | guitar | bas | saxofon

Performere:

Kvindelige vocals & performere: 2

Mandelige vocals og performere 2

Kvindelige performere: 1

Mandlig performer:1

Herudover henter vi ofte både lokale og udenlandske gæsteperformere og sangere på besøg, så vores publikum aldrig helt ved, hvad de får – lige i Tarantinos ånd.

Det fulde show varer typisk 2 x 45 minutter, men vi tilbyder også skræddersyede shows med tilpasset format og længde.

Download pdf brochure

Shoot us a message