Mr White

Sanger, performer

Vincent Vega

 “Our man from Amsterdam”! Vincent Vega fremstår for de fleste som den ikoniske gangster fra Pulp Fiction, der indtager dansegulvet på Jack Rabbit Slims sammen med den forførende og coke-berusede Mia Wallace. Han slår folk ihjel af princip, og har ikke altid helt styr på, hvornår en pistol går af mellem hænderne på ham. Vincent er med karisma, udtryk og forkærlighed for heroin, en af de mest populære og elskede figurer i Tarantinos persongalleri.

 

Mr Blonde

 For nogen er han en kær ven af familien. En loyal og hårdtarbejdende tyv, som gør hvad der skal til, for at et job bliver gjort ordentligt. For andre er han skingrende psykopat. De fleste af os mistænker ham for, at besidde en mindre sadistisk nerve, men måske det kun er rettet mod politifolk? Han er i hvert fald en farlig type at rende om hjørner med. Stealers Wheel’s “Stuck in the middle with you” vil aldrig blive det samme igen.

 Django

 Da Franco Nero indtog scenen som Django i kultklassikeren “Django” fra 1966, blev karakteren foreviget som den stygge og pistolsvingende selvtægtsmand, der vandrer gennem ødemarken med en gravkiste bundet til ryggen. Django karakteren udleves af både Mark Schedler og Mathias Hvidberg i The Tarantino Twist Show, og er mest af alt en levendegørelse af den klassiske westernhelt. Den ensomme cowboy.

 Bill

 David Carradine udødeliggjorde den ikoniske karakter “Bill” i de todelte mytologiske fortælling om Beatrix Kiddos hævnfulde odyssé. Bill er leder af den førende gruppe af de ypperligste lejemordere, kaldet “the deadly viper assassination squad”. Bill melder sig på scenen, fløjtende en melodi, der byder velkommen til den forførende og drabelige Elle Driver.

Galleri

Mr White in action

Se et show

Show kalender

Se hvor The Tarantino twist show underholder næste gang

Kontakt os

Mail

kontakt.tarantinotwistshow@gmail.com

Telefon

( 0045) 31314869