Thanks guys. Tog hele min marketing afdeling med for at fejre min fødselsdag. Var lidt nervøs for om det var for meget kink for mine praktikanter men det har været en kæmpe oplevelse for dem alle. De vil bestemt sprede ordet. Og det har oven i købet fået mig til at glemme list hjertesorger på samme tid. 

The Tarantino Twist Show
Vov dig ind i et vanvittigt univers befolket med mad dogs og good-looking gals, hvor livet er en blodig fest spækket med tequila, bare damer og duften af testosteron.
Drømmer du om en dance-off med Vincent Vega, beskidte drinks serveret af Santanico Pandemonium eller vil du bare gerne (gen)opleve glade minder og fede soundtracks fra Quentin Tarantinos sprøde dystopiske filmunivers så kig forbi til et sansebombardement der brænder sig fast på nethinden.
Gangen fra The Tarantino Twist Show garanterer fuld smadder på Fenderen, forførende femme fatales og rigelige mængder galskab i de rette doser.

“Oooh – that’s a Bingo!

Django and the Suckerpunch Surfband (g/b/tr) leverer det musikalske soundtrack og puster liv i lyden fra 60’ernes fjerne arkiver med instrumental Surf ’n’ Western fra den californiske guitarrockbølge. Med stålsat vilje og mandsmod affyrer de målrettede riffs og musikalske salver mod alt, der bevæger sig.

Miss ’Saint’ Sam er aftenens sangerinde og entertainer, som med sin eksotiske charme og sensualitet tryllebinder sit publikum.

Scarlet Blixen, en klassisk burlesqueperformer, indtager scenen som den djævelske femme fatale. Med farefulde fantasier og sit magiske blik danser hun sig ind i tilskuernes hjerter og underliv.

The Texas Madhorn, den støvede ener med forkærlighed for tequila, tenorsax og testosteron, oser af rå maskulinitet.

Showman’en Mr.White og multiperformeren Hetty Hertz giver desuden et uventet og dog velkendt twist til begivenhederne med deres flammende talenter. Et show fyldt med overraskelser og store armbevægelser, hvor stemningen er lige så høj som moralen er lav!

Follow Our journey on Facebook, Youtube or Instagram